Photo News
Volledig scherm
© Photo News

AA Gent moet goed voetbal nog eens belonen met een overwinning: “De spelers lijden niet aan twijfel”

AA GentAA Gent bracht de voorbije weken vooral thuis tegen Valerengen en Beerschot goed voetbal, maar de Buffalo’s konden intussen al drie keer op rij niet winnen. Tegen het Letse Riga is het voor Vanhaezebrouck en co tijd om zichzelf nog eens te belonen met een overwinning. “De drang om te winnen is er”, verzekert de Gentse hoofdcoach alvast. 

2 reacties

 • Patrick Buyck

  1 maand geleden
  De competitie is net begonnen. We zijn nog niet volledig, sommige jongens hebben al veel gespeld en de frisheid is een beetje weg, we zitten in het begin met veel nieuwe jongens die we moeten inpassen en ga zo maar door. Profs? Wat een topclub en wat een bestuur zeg! Wanneer komen er eens echte goede spelers bij? Een verdediger en een spits die geen 10 kansen nodig heeft om te scoren? Was vorig seizoen een ramp en zijn nu terug op dezelfde weg. Veel supporters hekelen het beleid en het spel
 • Ludwig De Lausnay

  1 maand geleden
  De supporters wel...
 1. Ngadeu (AA Gent) kampte met familiale problemen: “Neen, de club wist het niet”
  Voetbal 1A

  Ngadeu (AA Gent) kampte met familiale problemen: “Neen, de club wist het niet”

  AA Gent weet wat het te doen staat. Met een zes op zes zijn de Buffalo’s helemaal zeker van de vijfde plaats en het ticket voor de Europese Conference League, de nieuwe derde competitie onder de Europa League en de Champions League. Woensdagavond kijkt het in de eigen Ghelamco Arena Standard in de ogen. Ngadeu benadrukt het belang van die wedstrijd en gaf verklaringen waarom het minder liep dit seizoen.
 2. Gent ziet nu de echte Núrio: “Het team draaide vorig jaar niet. Dat had ook invloed op mij, ook al kostte ik zes miljoen”
  VOETBAL EERSTE KLASSE A

  Gent ziet nu de echte Núrio: “Het team draaide vorig jaar niet. Dat had ook invloed op mij, ook al kostte ik zes miljoen”

  Geen enkele speler kreeg het tijdens het geplaagde vorige seizoen van AA Gent zo hard te verduren als Núrio (26). De Angolese wingback werd gehaald voor 6 miljoen euro, een clubrecord. Dat prijskaartje zorgde ervoor dat hij de schlemiel was eens de resultaten uitbleven. Dit seizoen zien we een ander AA Gent en een andere Núrio. De vleugelspeler is helemaal fit en liet dat zien met een knalprestatie in de 6-1-zege tegen Club Brugge.