Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

AA Gent legde al recordbod naast zich neer voor goudhaantje David: “25 miljoen? Daar laten we hem niet voor gaan”

AA GentZijn makelaar acht Jonathan David klaar voor de volgende stap in zijn carrière, maar AA Gent wil het 20-jarige fenomeen ook volgend seizoen houden. De Buffalo’s sloegen deze winter al een Belgisch recordbedrag af voor hun topschutter.

15 reacties

 • eric debanne

  1 jaar geleden
  Ze mogen 50 miljoen vragen voor hem ! Prachtig speler Te goed voor België helaas ...
 • Andre Crommen

  1 jaar geleden
  Gent zou beter verkopen dan, eens contract ten einde of geblesseerd of uit vorm ist het direct gedaan met de grote kassa.
 • Bjorn Geusens

  1 jaar geleden
  @Peter Berg: alleen heeft Ajax wat bewezen in de Europese competities met een EL finale en halve finale CL. Dat heb ik nog geen Belgische club zien doen..
 • james vroman

  1 jaar geleden
  kan rap gedaan zijn in voetbal ..
 • Eddy Vervaet

  1 jaar geleden
  De tijd dat Gent zijn sterkhouders voor een appel en een ei verkocht is al lang verleden tijd.Langzaam maar zeker zijn ze groter en groter geworden in België.Nu nog de financiële kloof dichten met Club en het zal telkens tussen deze 2 mooie clubs gaan voor de titel.Gentsupporter...
 1. Indrukwekkende renovatie van Gentse burgerwoning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”
  Livios

  Indrukwek­ken­de renovatie van Gentse burgerwo­ning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”

  Liselore en Peter wonen in een ruime burgerwoning in Gentbrugge. Samen met hun vijf kinderen vormen ze een nieuw samengesteld gezin. De halfopen woning dateert uit 1954 en was dus niet alleen aan renovatie, maar ook aan uitbreiding toe. De oude veranda aan de achterkant van de woning ruimde plaats voor een volledig nieuwe aanbouw met leefkeuken en maximaal contact met de tuin. Bouwsite Livios mocht het resultaat bekijken.
 2. Roman Yaremchuk (AA Gent) beseft belang van duel met Standard: “Match in Luik wordt heel belangrijk”
  VOETBAL 1A

  Roman Yaremchuk (AA Gent) beseft belang van duel met Standard: “Match in Luik wordt heel belangrijk”

  Het razend ambitieuze AA Gent miste z’n start in play-off 2 volledig. Tegen KV Mechelen stond het bij de rust zelfs 0-2. Roman Yaremchuk startte na de pauze de wederopstanding, Vadis Odjidja bracht de Gentenaars op gelijke hoogte. Verder kwamen de Buffalo’s echter niet, waardoor het zaterdag op Standard meteen van moeten is. Dat beseft ook Roman Yaremchuk maar al te goed.
 1. Bekijk hier de hoogtepunten van de 8e rit: het gevloek op Bernal, het beulswerk van Campenaerts en de vreemde opgave van Ewan
  Play
  Giro
  2

  Bekijk hier de hoogtepun­ten van de 8e rit: het gevloek op Bernal, het beulswerk van Campe­naerts en de vreemde opgave van Ewan

  15 mei
 2. Roberto Martínez over de hete hangijzers voor zijn EK-selectie: “Chadli? Hij heeft het voordeel dat hij op vier posities kan spelen”
  Play
  Rode Duivels
  24

  Roberto Martínez over de hete hangijzers voor zijn EK-selectie: “Chadli? Hij heeft het voordeel dat hij op vier posities kan spelen”

  14 mei