Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

AA Gent legde al recordbod naast zich neer voor goudhaantje David: “25 miljoen? Daar laten we hem niet voor gaan”

AA GentZijn makelaar acht Jonathan David klaar voor de volgende stap in zijn carrière, maar AA Gent wil het 20-jarige fenomeen ook volgend seizoen houden. De Buffalo’s sloegen deze winter al een Belgisch recordbedrag af voor hun topschutter.

15 reacties

 • eric debanne

  3 jaar geleden
  Ze mogen 50 miljoen vragen voor hem ! Prachtig speler Te goed voor België helaas ...
 • Bart Vermeulen

  3 jaar geleden
  Gent zou beter verkopen dan, eens contract ten einde of geblesseerd of uit vorm ist het direct gedaan met de grote kassa.
 • Bjorn Geusens

  3 jaar geleden
  @Peter Berg: alleen heeft Ajax wat bewezen in de Europese competities met een EL finale en halve finale CL. Dat heb ik nog geen Belgische club zien doen..
 • james vroman

  3 jaar geleden
  kan rap gedaan zijn in voetbal ..
 • Eddy Vervaet

  3 jaar geleden
  De tijd dat Gent zijn sterkhouders voor een appel en een ei verkocht is al lang verleden tijd.Langzaam maar zeker zijn ze groter en groter geworden in België.Nu nog de financiële kloof dichten met Club en het zal telkens tussen deze 2 mooie clubs gaan voor de titel.Gentsupporter...
 1. Kums zag dat er voor AA Gent meer inzat tegen Basaksehir: “Niet scherp genoeg gestart, daarna werd het veld onbespeelbaar”
  voetbal conference league

  Kums zag dat er voor AA Gent meer inzat tegen Basaksehir: “Niet scherp genoeg gestart, daarna werd het veld onbespeel­baar”

  AA Gent nam in de eerste helft - op het eerste, slappe, kwartier na - veruit de maat van Istanbul Basaksehir. De tegenstander, die toch steviger aangekondigd werd dan vorige tegenstander Qarabag, had het moeilijk om de gaten te belopen en AA Gent miste een pak goeie mogelijkheden. In de tweede helft deed het veld - omgetoverd tot een modderpoel door de hevige regen - de Buffalo’s de das om.
 2. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.
 3. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.