De Buffalo's mogen bij hun volgende thuismatch 7995 fans verwelkomen.
Volledig scherm
De Buffalo's mogen bij hun volgende thuismatch 7995 fans verwelkomen. © EPA

AA Gent krijgt licht op groen voor 7.995 fans

AA GentVlaams minister van sport Ben Weyts zette vanochtend het licht op groen voor 7.995 fans in de Ghelamco Arena. AA Gent werkte in samenwerking met het Gentse stadsbestuur een gedetailleerd plan uit om weer fans toe te laten in het stadion. 

  1. Captain Odjidja, het eerste aanspreekpunt van de voorzitter, is na lastige periode terug: “Als de club een keuze maakt, dan moeten wij mee”
    PREMIUM
    AA Gent

    Captain Odjidja, het eerste aanspreek­punt van de voorzitter, is na lastige periode terug: “Als de club een keuze maakt, dan moeten wij mee”

    AA Gent haalt opgelucht adem: Vadis Odjidja (31) is inzetbaar voor het miljoenenduel van vanavond (21u, LIVE op HLN.be en VTM2) met Dinamo Kiev. Het belang van captain Odjidja reikt verder dan het veld. Sportief is hij het eerste aanspreekpunt van de voorzitter. Odjidja praat over zijn eenzame periode, toen hij corona had, de onderhandelingen over wedstrijdpremies en zijn toekomst in het voetbal. “Ik denk niet dat ik een goeie trainer zou zijn. Dat is al veel hé, als je dat van jezelf weet.”
HLN gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement