Stefan Mitrovic.
Volledig scherm
Stefan Mitrovic. © BELGA

AA Gent herbekijkt situatie na afspringen transfer Mitrovic: "Wisten dat er probleem was met zijn enkel"

AA GentAA Gent leek zich al rijk te mogen rekenen voor deze wintermercato, maar de transfer van 3,7 miljoen van Stefan Mitrovic naar Saint-Etienne sprong af op zijn medische testen. De Franse club ontdekte een enkelprobleem, waardoor het de financiële voorwaarden wijzigde. "Maar dat zag Mitrovic niet zitten", verklaart Michel Louwagie.

11 reacties

 • jenny charels

  4 jaar geleden
  Wat een afgang, affront en imagoschade voor AA Gent. Het is al de derde keer op 1 jaar tijd dat men probeert 'een speler met problemen' nog rap-rap van de hand te doen. Denken ze nu echt dat die andere ploegen even grote amateurs zijn als zij zelf ?. Elke club die nu nog een speler van AA Gent zal willen overnemen, gaat deze speler 10 keer binnenste buiten keren. Arm AA Gent. Ze dachten dat ze een grot club waren; maar bewijzen aan heel de wereld dat ze nog amateurs zijn.
 • stijn rogiers

  4 jaar geleden
  Gent krijgt de naam dat ze verkooen met verborgen gebreken. Eigen miserie aan een ander geven. Fairplay
 • frankie bressinck

  4 jaar geleden
  Als je van Gent iets koopt ben je beter op je hoede! Die staf medical daar zitten er meer naast dan goed is! Ze wisten dat Mitrovic gekwetst was maar lieten hem toch maar gaan testen bij St-Ettienne! Weg die 3,7 miljoen! Louwagie zal maar groen lachen!
 • Roger Dufour

  4 jaar geleden
  Een boemerang komt altijd terug en kan nadien pijn doen, ook in Gent .
 • Freddy De Wulf

  4 jaar geleden
  Iedereen heeft toch gezien dat Mitrovic de laatste matchen van de competitie gekwetst was aan de enkel. Een kwetsuur is een tijdelijk verschijnsel. Net als Neto en Foket trouwens. Dus wat is het probleem met het medisch kabinet ?
 1. AA Gent gooide met nul op zes de knalprestatie tegen Club weg. Sinan Bolat: “Mogen niet denken dat het vanzelf gaat”
  voetbal 1A

  AA Gent gooide met nul op zes de knalpresta­tie tegen Club weg. Sinan Bolat: “Mogen niet denken dat het vanzelf gaat”

  Op enkele weken tijd kan er heel wat veranderen. Het AA Gent dat we zagen in de 6-1-overwinning tegen Club Brugge leek in niets op de Buffalo’s die zondagavond met 1-0 de boot ingingen op bezoek bij KV Kortrijk. De troepen van Hein Vanhaezebrouck startten bijzonder zwak aan de partij en ook ervaren rot Sinan Bolat kon achteraf niet meteen de vinger op de wonde leggen.
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 1. Christopher Opéri (AA Gent) voelt zich op zijn 24ste klaar voor stap hogerop: “Geen moment getwijfeld”
  VOETBAL 1A

  Christop­her Opéri (AA Gent) voelt zich op zijn 24ste klaar voor stap hogerop: “Geen moment getwijfeld”

  AA Gent keerde zaterdag terug van het oefenkamp in Horst, dat afgesloten werd met een 1-1-gelijkspel tegen Feyenoord in het jeugdcentrum Varkenoord naast de Rotterdamse Kuip. Na één vrije dag vertrekken de Buffalo’s maandag richting Jupille voor een tweede stage, die vooral in het teken van teambuilding wordt geplaatst. “Ik hoor van mijn nieuwe maats dat dat iets speciaals wordt om naar uit te kijken”, lacht aanwinst Christopher Opéri.