Photo News
Volledig scherm
© Photo News

AA Gent heeft geen kind aan Valerenga: Buffalo’s boeken overtuigende 4-0-zege in heenmatch tweede voorronde Conference League

AA GentEen enthousiast AA Gent heeft het seizoen ingezet met een knappe overwinning tegen Valerenga. De Sart, Hjulsager en Bruno toonden zich als echte aanwinsten, een uitstekende Odjidja voerde de regie.

1 reactie

 • Gilbert Vermeersch

  1 week geleden
  Overwinning lag op voorhand vast nietwaar Hein, maar het voornaamste… Hoeveel heeft die overwinning opgebracht in verband met ons coëfficiënt?
 1. AA Gent-nieuwkomer Andrew Hjulsager maakt ‘Hein-voorbereiding’ mee: “Ik dacht dat het niet zwaarder kon dan onder Blessin”
  VOETBAL 1A

  AA Gent-nieuwkomer Andrew Hjulsager maakt ‘Hein-voorberei­ding’ mee: “Ik dacht dat het niet zwaarder kon dan onder Blessin”

  Bij AA Gent is Andrew Hjulsager (26) de nieuwkomer die zich al het meest liet opmerken. De Deen, die overkwam van KV Oostende kon al in enkele oefenmatchen zijn stempel drukken op het spel van de Buffalo’s. In het Nederlandse Burgh-Haamstede, tegen Sparta Rotterdam deed hij dat zaterdag nog eens met een uiterst mooie assist. Winnen konden de Buffalo’s ondanks het overwicht niet (3-3), maar vooral op het middenveld lijkt het goed te zitten.