Louwagie op de Gentse winterstage in het Spaanse Oliva.
Volledig scherm
Louwagie op de Gentse winterstage in het Spaanse Oliva. © BELGA

AA Gent bevestigt vertrouwen in Michel Louwagie

Propere HandenNa een bijzondere bestuursvergadering bevestigt de Raad van Bestuur van AA Gent zijn vertrouwen in algemeen manager Michel Louwagie, die genoemd werd in het dossier ‘Propere Handen’. 

5 reacties

 • Johan Janssen

  4 maanden geleden
  Even afwachten maar ik vrees dat er ook politiekers en andere hoge pietjes tussen zitten dat het een maat voor niks word. Hoop dat de minister van Sport ook de rotzooi opkuist maar die staat meer bekend voor overal rotzooi achter laten en dan wat leugens en calimero gedrag er achter te gooien zoals zijn grote baas.
 • Polutnik Ronald

  4 maanden geleden
  Operatie propere handen zal heel zeker een nul operatie worden , daar zijn we nu al heel zeker van .
 • eric debanne

  4 maanden geleden
  Louwagie zou beter opstappen ...! Uit respect voor Gent ...
 • Philippe Bottequin

  4 maanden geleden
  In denk dat de heer louwagie beter de eer voor zichzelf houd en de club en haar licentie niet in gevaar brengt door op te stappen. Ik kan begrijpen dat dit misschien als een schuldbekentenis kan worden aanzien doch ik zou toch wel de club belangen boven mijn eigenbelang verkiezen en dit uit respect en behoud van wat KAA gent is geworden onder beleid van de voorzitter.
 • jan boden

  4 maanden geleden
  Dus bij een veroordeling van Louwagie is AA Gent bereid de gevolgen te dragen om geen licentie te verkrijgen.
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.