1. Russische ijshockeyster kiest voor Amerikaans team, maar dat ‘verraad’ komt hem duur te staan

  Russische ijshockey­ster kiest voor Amerikaans team, maar dat ‘verraad’ komt hem duur te staan

  Een Russische ijshockeyster die recent zijn overstap naar een Amerikaans team bekendmaakte, wordt zwaar afgestraft voor dat zogenaamde ‘verraad’. Ivan Fedotov (25) werd gisteren in Sint-Petersburg opgepakt en naar een rekruteringskantoor van het leger gebracht. Hij wordt officieel verdacht van het ontlopen van zijn militaire dienst. De kans bestaat nu zelfs dat hij naar de oorlog in Oekraïne gestuurd zal worden.
 1. LIVE. Cristiano Ronaldo wil alweer vertrekken bij Man United - “Guus Til niet naar Antwerp, wél naar PSV”
  Play
  Voetbal
  41

  LIVE. Cristiano Ronaldo wil alweer vertrekken bij Man United - “Guus Til niet naar Antwerp, wél naar PSV”

  Het belooft nog een hete transferzomer te worden. Dat de lat hoog ligt bij Antwerp, is duidelijk. Of Club Brugge Charles De Ketelaere en/of Noa Lang kan houden, wordt dat steeds minder. En welke internationale sterren, naast onder meer Romelu Lukaku, Erling Haaland en Sadio Mané, verhuizen deze zomer naar een ander team? Via deze pagina transfernieuws zit u op de eerste rij voor alle geruchten en done deals op de transfermarkt!
 1. Hier vind je de eerste Big Bench van België: “Geniet van het unieke zicht op het heuvelachtige Hooglede”
  PREMIUM
  Gits

  Hier vind je de eerste Big Bench van België: “Geniet van het unieke zicht op het heuvelach­ti­ge Hooglede”

  Het West-Vlaamse Hooglede is een opvallende toeristische attractie rijker. Zaterdag is daar de eerste Big Bench van België geopend. “Een Big wat?”, horen we je denken. Wel, een Big Bench is een uit de kluiten gewassen zitbank van 2,5 meter hoog en 3,20 meter breed die je de kans biedt om van het landschap te genieten vanuit een ander perspectief dan je gewoon bent.
 1. Gele Wout van Aert gooit leeuwtje naar zoontje Georges: "Ik dacht dat ik ging winnen, maar deze trui maakt dat goed”
  Play
  Tour de France
  13

  Gele Wout van Aert gooit leeuwtje naar zoontje Georges: "Ik dacht dat ik ging winnen, maar deze trui maakt dat goed”

  Het slechte nieuws: Yves Lampaert is zijn gele trui kwijt. Het goede nieuws: Wout van Aert, een andere Belg, is de nieuwe geletruidrager in de Tour. De Belgen hebben hun start in de Tour de France niet gemist. Wout van Aert was zaterdag voor de tweede keer in twee dagen tweede, maar dat vindt hij niet erg meer. Het gele leeuwtje was voor zoon Georges. Van Aert: “Ik kijk ernaar uit om het geel de komende dagen te tonen.”
 1. PROMOJAGERS SUPERTIP. Op deze parkingverkoop net over de grens kan je (fris)drank en meer kopen voor helft van de prijs
  20

  PROMOJA­GERS SUPERTIP. Op deze parkingver­koop net over de grens kan je (fris)drank en meer kopen voor helft van de prijs

  Juli is de maand dat er een grote tent verschijnt op de parking van warenhuisketen Auchan in Roncq, net over de grens met Frankrijk. Op een hele reeks (fris)dranken en andere dagdagelijkse producten krijg je fikse kortingen, waardoor ze soms maar de helft zo veel kosten als bij ons. Daarom maakt Promojagers België er deze week zijn supertip van voor de lezers van HLN.