Dood George Floyd

 1. Greet De Keyser in Minneapolis: "Zaak is begin van politiehervorming"
  Play

  Greet De Keyser in Minneapo­lis: "Zaak is begin van politieher­vor­ming"

 2. Jury bevindt ex-agent Derek Chauvin schuldig over de hele lijn voor doodslag op George Floyd

  Jury bevindt ex-agent Derek Chauvin schuldig over de hele lijn voor doodslag op George Floyd

  6:58
 1. Johnson & Johnson hervat vaccinleveringen aan Europa na positief EMA-oordeel: 62.000 nieuwe dosissen voor België op komst
  Play

  Johnson & Johnson hervat vaccinleve­rin­gen aan Europa na positief EMA-oor­deel: 62.000 nieuwe dosissen voor België op komst

  Het is nog niet duidelijk wanneer ons land zal beginnen met het toedienen van het Johnson & Johnson-vaccin, na het positieve oordeel van het EMA vanmiddag. Wel zegt de producent dat de leveringen aan Europa worden hervat, België verwacht volgende week 62.400 nieuwe vaccins. Het Europees Geneesmiddelenagentschap is van mening dat de voordelen van vaccinatie duidelijk opwegen tegen de mogelijke neveneffecten. Het laat de combinatie van een trombose en een laag aantal bloedplaatjes wel in de bijsluiter opnemen als een mogelijke “erg zeldzame” bijwerking.
 1. ‘Dancing Dimi’ pakt bij vlagen uit met tópdarts en klopt ex-wereldkampioen Cross: “Mijn dromen komen uit”
  Play
  Premier league darts

  ‘Dancing Dimi’ pakt bij vlagen uit met tópdarts en klopt ex-wereldkam­pi­oen Cross: “Mijn dromen komen uit”

  ‘Dancing Dimi’ blijft heersen in de Premier League. De Antwerpenaar zette vanavond ook ex-wereldkampioen Rob Cross opzij met 4-7. Hij blijft leider én verzekert zich al van een plek in de volgende ronde. “Op dit moment komen mijn dromen uit”, reageert Van den Bergh. Kijk nog de hele avond LIVE naar de Premier League darts op VTM 4, of volg alles in onderstaande liveblog!
 2. Netflix lijdt onder strijd met Disney en Apple: aantal nieuwe abonnees valt zwaar tegen

  Netflix lijdt onder strijd met Disney en Apple: aantal nieuwe abonnees valt zwaar tegen

  De groei van het aantal abonnees bij Netflix is flink teruggevallen. Ook is de prognose voor de komende maanden erg somber. Daarmee merkt het Amerikaanse entertainmentbedrijf het versoepelen van de lockdownmaatregelen in diverse landen veel sterker dan kenners in doorsnee hadden voorzien. Ook lijkt Netflix de opmars van concurrerende streamingdiensten als Disney+, Amazon Prime Video en AppleTV+ flink te voelen.
 1. Zo vroegen Gert Verhulst en James Cooke hun geliefden ten huwelijk: “De spontaanste aanzoeken zijn de leukste”
  TV

  Zo vroegen Gert Verhulst en James Cooke hun geliefden ten huwelijk: “De spontaans­te aanzoeken zijn de leukste”

  In de tweede aflevering van ‘De Cooke & Verhulst Show’ vertelden Gert en James hoe ze hun partner ten huwelijk gevraagd hebben. Bij de ‘Studio 100'-baas verliep dat niet op de meest normale manier. “Tijdens een zomerse avond riep er plots iemand in het publiek ‘Gert heeft Ellen ten huwelijk gevraagd’, en zo is de bal aan het rollen gegaan.” Gert verklapte ook de datum van James’ trouw.