1. Nieuw op 1 april: btw op gas en elektriciteit definitief op 6 procent, "recht op deconnectie" van werknemers

  Nieuw op 1 april: btw op gas en elektrici­teit definitief op 6 procent, "recht op deconnec­tie" van werknemers

  Op 1 april treden er weer een hele rist veranderingen in voege. Die hebben ook een impact op uw portefeuille. Zo bedraagt de btw op gas en elektriciteit vanaf 1 april definitief 6 procent en wordt de premie voor een thuisbatterij geschrapt. Daarnaast moeten ondernemingen met minstens twintig werknemers vanaf 1 april afspraken hebben gemaakt over het recht op deconnectie van de medewerkers. Het gaat dan om het recht om offline of onbereikbaar te zijn buiten de werkuren. Een overzicht.
 1. LIVE RONDE VAN CATALONIË. Kan Evenepoel Roglic nog in de problemen brengen?
  Wielrennen
  3

  LIVE RONDE VAN CATALONIË. Kan Evenepoel Roglic nog in de problemen brengen?

  Vandaag staat de slotrit in de Ronde van Catalonië op het programma. Remco Evenepoel hoopt het laken alsnog naar zich toe te trekken. De kloof met leider Primoz Roglic bedraagt 10 seconden. Gisteren dropte de wereldkampioen een bommetje op de enige klim van de dag, maar de Sloveen van Jumbo-Visma zat meteen op het wiel en weigerde over te nemen. Staat het geluk vandaag wel aan de kant van Evenepoel? Via onderstaande liveblog komt u het antwoord op die vraag te weten.
 1. Yoshadiinho wint als eerste ‘The Greatest Dancer van Vlaanderen’: “Nu krijgt hij de kans om zijn droom waar te maken”
  PREMIUM
  TV

  Yoshadiin­ho wint als eerste ‘The Greatest Dancer van Vlaanderen’: “Nu krijgt hij de kans om zijn droom waar te maken”

  Een eer om ‘u’ tegen te zeggen. Yoshi (21) - beter gekend als Yoshadiinho - mag zich als allereerste ‘The Greatest Dancer van Vlaanderen’ noemen. De Antwerpenaar wist met zijn meeslepende moves en afrodans het publiek helemaal te veroveren. Iets waar Yoshi enorm trots op is. “Heel wat mensen uit mijn community appreciëren het dat ik de afrostijl aan Vlaanderen introduceerde”, vertelt hij ons. Ook hoe hij de samenwerking met zijn coach Niels Destadsbader ervaarde en wat hij van plan is met het prijzengeld doet hij uit de doeken.