1. Karen Damen openhartig over het moederschap in ‘Alloo bij’: “Ik ben niet gemaakt om moeder te zijn”
  Play
  TV

  Karen Damen openhartig over het moeder­schap in ‘Alloo bij’: “Ik ben niet gemaakt om moeder te zijn”

  Geen dozen papieren zakdoekjes voor Karen Damen in ‘Alloo bij...’, ook al blikt ze openhartig en emotioneel terug op haar jeugd en de jaren die haar maakten tot wie ze vandaag is: een vrouw die stevig en gelukkig in het leven staat. Voor de inmiddels 47-jarige zangeres en actrice is de trip naar haar verleden bij wijlen emotioneel, aangrijpend en verrassend. En ze kijkt heel openhartig terug op dat verleden. “Waarom mijn relatie met Regi op de klippen liep? Omdat Gert Verhulst in het spel kwam.”
 1. Ben Rottiers gaat deze zomer met pensioen: “Maar tegen een ‘Kampioenen’-special in het rusthuis zeg ik geen nee”
  Play
  BV

  Ben Rottiers gaat deze zomer met pensioen: “Maar tegen een ‘Kampioenen’-special in het rusthuis zeg ik geen nee”

  Ben Rottiers (63) zal voor velen altijd Pol De Tremmerie uit ‘F.C. De Kampioenen’ blijven, maar binnenkort komt er einde aan z’n rijke acteercarrière. “Op 1 juli mag ik met vervroegd pensioen en daar ga ik ook van genieten,” vertelt hij in een nieuwe Showbits. Al mogen regisseurs hem wel nog bellen voor kleine opdrachten. “Ik zou graag nog eens een drugverslaafde, dronken geilaard spelen”, lacht hij. Ook tegen een speciale extra aflevering van ‘De Kampioenen’ zegt hij geen nee. “’De Kampioenen’ in het rusthuis? Ik zie het nog gebeuren.” Bekijk het interview in een nieuwe Showbits.
 1. Zus van Amber Heard getuigt over geweld: “Johnny dreigde ermee haar hond door het autoraam te gooien”
  Celebrities

  Zus van Amber Heard getuigt over geweld: “Johnny dreigde ermee haar hond door het autoraam te gooien”

  Nu Amber Heard (36) het woord gevoerd heeft op het proces dat Johnny Depp (58) tegen haar aanspande, is het tijd om andere getuigen aan het woord te laten. Zo passeerden vandaag Rocky Pennington, een voormalige vriendin van de actrice, en de zus van Amber, Whitney Henriquez, de revue. Die laatste bevestigde dat Depp zich vaak agressief kon gedragen. “Eén keer heb ik hem een klap zien uitdelen.”
 1. Amnesty: FIFA moet minstens 440 miljoen voorzien voor uitgebuite arbeiders WK Qatar

  Amnesty: FIFA moet minstens 440 miljoen voorzien voor uitgebuite arbeiders WK Qatar

  Amnesty International, een coalitie van mensenrechtenorganisaties, en groepen voetbalfans hebben in een open brief de internationale voetbalorganisatie FIFA opgeroepen om een herstelprogramma op te zetten. Dat zou een vorm van compensatie moeten bieden voor de uitbuiting van arbeiders tijdens de voorbereidingen van het wereldkampioenschap voetbal dit jaar in Qatar. Daarnaast moet het programma ook zorgen dat het misbruik zich niet meer herhaalt in de toekomst.