Sport in Kluisbergen

vorige volgende
LOADING
Oeps, er liep iets mis!

Je Eigen Zaalvoetbalclub in 5 Minuten

De Liefhebbers Zaalvoetbal Cup groeit uit tot de grootste zaalvoetbalbond van het land. Op vraag van heel wat enthousiaste ploegen wordt de competitie in en rond Oudenaarde volgend seizoen uitgebreid.

Ooit wilde Kris Verbert een zaalvoetbalploeg beginnen met z'n vrienden, maar in de traditionele bonden is dat heel duur en ingewikkeld. In 2003 richtte hij daarom een nieuwe zaalvoetbalbond op: de LZV Cup (www.lzvcup.be). Compleet het tegengestelde: supergoedkoop en eenvoudig. Iedereen kan nu in 5 minuten met z'n vrienden een eigen club oprichten, en het kost 3x minder dan elders.

Organisator Kris Verbert legt uit: "De LZV Cup groeide in recordtempo naar 463 clubs, en de inschrijvingen blijven toestromen.

Als je graag voor de fun voetbalt, met je beste vrienden een ploeg vormt, toffe tegenstanders ontmoet, er volledig voor gaat maar binnen de grenzen van de fairplay... Dan bestaat er niks beter dan de LZV Cup. Deelnemen is zo eenvoudig dat je zelfs geen bestuur nodig hebt. Je bent volledig baas van je eigen club.

Zaalvoetballen is leuk, goed voor de conditie, en je blijft wekelijks je vrienden zien. Een echte aanrader dus!"

Website: www.lzvcup.be
Info & vragen: krisverbert@gmail.com

Video's van andere ploegen over hun ervaringen in de LZV Cup:
www.youtube.com/watch?v=TkCEwxfuSQ0
www.youtube.com/watch?v=fBoDq-dn1oQ

felicitaties

klik op het hartje om te feliciteren

Meer nieuws uit Kluisbergen

Recente foto's uit Kluisbergen