Sport in Antwerpen

vorige volgende
LOADING
Oeps, er liep iets mis!

Lokale Zaalvoetbalcompetitie Breidt Uit

Zaalvoetballen in je buurt kan in de Liefhebbers Zaalvoetbal Cup (www.lzvcup.be), de snelst groeiende zaalvoetbalbond van het land met 550 ploegen. Organisator Kris Verbert geeft uitleg.

Hoe zijn jullie zo snel gegroeid?
"In de traditionele bonden is een eigen zaalvoetbalploeg heel duur en ingewikkeld. Daarom heb ik in 2003 een supergoedkoop en eenvoudig alternatief opgericht. Alleen het pure zaalvoetballen telt, al de rest hebben we afgeschaft. Je kan op 5 minuten met je beste vrienden een eigen club oprichten, en het kost met slechts 197 euro (inclusief verzekering) zowat 3x minder dan elders. Ook een trainer of een bestuur heb je bij ons niet nodig. Dankzij dit concept groeiden we in recordtempo naar ruim 550 clubs, en de inschrijvingen blijven toestromen. Mensen verwijzen elkaar door, en zo hebben we vandaag al 8000 spelers."

Bestaat er ook een aparte competitie in onze regio?
"Zeker. De LZV Cup werkt met competities per regio waardoor de rij-afstanden beperkt blijven. Een regio is meestal een grote stad, inclusief de gemeenten rondom die stad. We hebben zo ook een speciale competitieregio voor teams in en rond Antwerpen. Wie er dit seizoen nog bij wil moet snel reageren via krisverbert@gmail.com."

Wie is welkom in de LZV Cup?
"Als je graag voor het plezier voetbalt, met je beste vrienden een ploeg vormt, toffe tegenstanders ontmoet, er volledig voor gaat maar binnen de grenzen van de fairplay: voor jou bestaat er niks beter dan de LZV Cup. Je zal bovendien veel geld besparen, en je zal verrast zijn hoe makkelijk het bij ons is om een eigen zaalvoetbalclub te beheren."

Website: www.lzvcup.be
Info & vragen: krisverbert@gmail.com

Over de ervaringen van andere ploegen in de LZV Cup kan je deze filmpjes bekijken:
www.youtube.com/watch?v=TkCEwxfuSQ0&t=2s
www.youtube.com/watch?v=fBoDq-dn1oQ

felicitaties

klik op het hartje om te feliciteren

Meer nieuws uit Antwerpen