Feesten & leven in Malle

vorige volgende
LOADING
Oeps, er liep iets mis!

RoMalle: 23 sept. benefietfestival voor jong en oud!

MALLE - Zaterdag 23 september organiseren vier vriendinnen, in samenwerking met het jeugdkoor Keramiek "Romalle", een benefietfestival voor jong en oud!
Waar + tickets ?
Romalle - Antwerpsesteenweg 137 ( recht tegenover de Albert Hein) - 2390 Westmalle – Meer info : romalle@outlook.be!
Inkom: 7 euro – VVK via www.ticketshark.be/store/romalle

Wat mag u verwachten?
Het belooft een geweldig festival te worden waar de hele dag optredens zullen plaatsvinden van lokale, maar ook internationale bands en artiesten. Er zullen 2 podia zijn met constant muziek in verschillende genres. Je mag o.a. USUAL, LANDER SEVERINS, JENS BROES, THE FUNKSOULBROTHERS, BACKDOOR SOLUTION , PIPET & SAM RENASCENT op het evenement verwachten. Daarnaast zijn er verschillende foodtrucs waar je van o.a. heerlijke pannenkoeken, hamburgers ,wafels , cocktails en homemade limonades kan genieten. Bovendien is er permanent kinderanimatie en kan je geweldige tombolaprijzen winnen. Kortom, “Romalle” belooft muzikaal , gezellig en lekker te worden!
Waarom dit benefietfestival?
Het gebrek aan onderwijs is een groot probleem in de arme dorpen in Roemenië. Wie naar dit festival komt, werkt mee om deze vicieuze cirkel van armoede en ongeschooldheid te doorbreken. Een deel van de opbrengst gaat naar voedsel- en kledingpakketten voor de arme bevolking in Roemenië. Anderzijds zal de opbrengst geïnvesteerd worden in schoolmateriaal, busabonnementen en leuke activiteiten zoals bv. een kamp voor de kinderen. Dit project wordt mogelijk gemaakt door Talmid vzw. Calypso Larosse, Chanel Tibaut, Erin Huysmans en Charlotte Van de Walle. Drie jaar geleden deden ze reeds vrijwilligerswerk in Roemenië en maakten ze kennis met de noden van de bevolking. Ook dit jaar gingen ze naar Roemenië om vrijwilligerswerk te doen. Dit jaar willen ze graag meer middelen verzamelen om meer te kunnen realiseren. Kortom “Romalle”, het belooft muzikaal, gezellig en lekker te worden. !felicitaties

klik op het hartje om te feliciteren

Meer nieuws uit Malle