Feesten & leven in Antwerpen

vorige volgende
LOADING
Oeps, er liep iets mis!

Burgemeesters


20 MAART 2017:Eedaflegging nieuwe burgemeesters Herentals en Herenthout bij gouverneur Cathy Berx.

Op maandag 20 maart 2017 worden de heren Jan Bertels (Herentals) en Patrick Heremans (Herenthout) uitgenodigd om de eed van burgemeester af te leggen in handen van gouverneur Cathy Berx.

In Herentals stond burgemeester Jan Peeters sinds 2001 aan het roer van de stad. Nu geeft hij de fakkel door aan de heer Jan Bertels, die al 10 jaar als schepen actief is in Herentals. Ook in Herenthout nemen de inwoners afscheid van hun burgervader. Na 10 jaar burgemeesterschap gaat de heer Roger Gabriëls met pensioen, en geeft hij de sjerp door aan de heer Patrick Heremans, cultuurschepen in Herenthout.

HERENTALS : Jan Bertels (sp.a) volgt huidig burgemeester Jan Peeters (sp.a) op.
HERENTHOUT : Patrick Heremans ( GemeenteBelangen Herenthout) volgt huidig burgemeester Roger Gabriëls ( GemeenteBelangen Herenthout) op.
Vlaams minister van Binnenlands Bestuur Liesbeth Homans tekende zopas de benoemingsbesluiten van de nieuwe burgemeesters van Herentals en Herenthout. Na de eedaflegging bij gouverneur Cathy Berx kunnen Jan Bertels en Patrick Heremans officieel aantreden als burgemeester van hun stad en gemeente.

Gouverneur Cathy Berx dankt de aftredende burgemeesters Jan Peeters en Roger Gabriëls voor de goede samenwerking tijdens de voorbije jaren.

CathyBerx dat het in deze tijd een zware verantwoordelijkheid is een burgemeester te zijn met de toenemende vergrijzing en de armoede en de besturing van de gemeenten en steden maar men kan wel altijd beroep doen op de provincie en de colleges dus heren u staat er niet alleen voor en wens je een goede ambstermijn toefelicitaties

klik op het hartje om te feliciteren

Meer nieuws uit Antwerpen

Recente foto's uit Antwerpen